Skip to main content

Gruppträning Uppsala

Gruppträning

Gruppträning är för dig som vill ha vägledning i din träning samt känna energin av att träna tillsammans med andra.

 

Gruppträning på Women´s

Hos oss kan du delta på instruktörsledd gruppträning alla dagar i veckan allt från tidiga mornar till lunch, kväll och helger. Våra instruktörer har gedigen erfarenhet av att inspirera och vägleda dig till ett träningspass anpassat efter dina förutsättningar. Du behöver inga förkunskaper för att träna hos oss. Pröva dig fram tills du finner ditt favorit pass.

Läs mer om våra olika klasser här nedan:

Klasser

Strong & Core

Strong och Core är båda styrketräning med vikter så som hantlar, kettelbells, skivstång eller viktplattor. Du tränar styrka i lugn takt efter dina förutsättningar och du fokuserar på att bygga upp muskelmassa som gör dig starkare, stabilare och ger dig en högre ämnesomsättning. Teknik och övningsutförande är ett viktigt moment under detta pass och du kommer att utmanas till utveckling och progression, vilket i sin tur hjälper dig till en bra och stabil bål och en bättre hållning.

Schema

Cirkelfys

Tuffare kondition och styrkepass som tränar hela kroppen. Vi jobbar både med vikter och egen kroppsvikt. Där du tränar en allsidigt. Passet kommer att se annorlunda ut från gång till gång oavsett vilken instruktör du tränar med.

Schema

Pilates

Force

Force är ett pass där du tränar en allsidigt cirkelträning. Där styrkan och uthålligheten ligger till grunden. Passet kommer att se annorlunda ut från gång till gång oavsett vilken instruktör du tränar med. Du jobbar oftast och gör så många repetitioner du hinner på de sekunder du får att arbeta på, som oftast vara mellan 30-40sek. Och uthållighetsmässigt ska samma övning utföras 3-4ggr efter varandra med ett visst uppehåll mellan varven.

Schema

Soma Move

Vill du träna rörlighet och styrka, balans och kondition i ett och samma pass? Prova Soma Move! Här har du möjlighet att utmana dig på dina villkor i en dynamisk och följsam träningsform SOMA MOVE® är ett holistiskt sätt att träna som är atletiskt och samtidigt mjukt. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där fokus är att arbeta med kroppen som en enhet i harmoni med andningen.

Schema

Spinning

Nybörjare eller träningsentusiast? Spinning är konditionsträning på cykel, en träningsform som passar alla och ett snabbt och effektivt sätt att förbättra din kondition. Du kan enkelt anpassa din ansträngningsnivå genom att öka och minska motståndet på cykeln. Du kan jobba efter egen kapacitet, dagsform och ditt eget mål. Med rätt teknik på cykeln är spinning skonsamt med låg skaderisk. Är det första gången så bör du vara där 10 minuter innan passet för att få cykeln inställd korrekt efter din längd.

Schema

Tabata

Tabata är ett varierande och högintensivt pass som ökar din spänst, styrka, snabbhet, smidighet och explosivitet. Passet är intervallbaserat och varierar från gång till gång, men alltid med Tabatatema. En Tabataserie är alltid 20 sekunder intensivt jobb med 10 sekunders vila. Detta upprepas 8 gånger.

Schema

Zumba Toning, Zumba Gold & Zumba Fitness

ZUMBA ® är enkla danssteg till medryckande musik. Välj mellan ZUMBA FITNESS ® en dansfest med hög puls, ZUMBA ® TONING med medel tempo där vi adderar maracas för lite extra muskel toning eller ZUMBA ® GOLD med lite lugnare tempo samt utan hopp. Alla pass tränar din kondition, förbränner kalorier och fyller dig med rörelseglädje.

Schema

Piloxing

Om du blandar pilates, boxning och dans så får du Piloxing. Vi uppmuntrar dig hela vägen i ett 55 minuters pass varvat med stil, svett och skratt. Missa inte detta roliga sätt att röra sig till peppande musik.

Schema

Stepp

I ett Step up pass kliver du upp och ner på en bräda där höjden kan varieras efter hur van du är och din dagsform. Detta basic pass är uppbyggt så den ovane kan hänga med. Stegen introduceras successivt och byggs till en kombination som sedan repeteras till varierad och inspirerande musik. I passet är styrkeövningar med egen kroppsvikt inlagt. Under passet tränar du kondition och koordination samtidigt som du blir mer stabil och stark i kroppen. Ibland måste man ge sig själv några pass för att få ut mesta möjliga. Kraft, glädje och energi kan sammanfatta passet!

Schema

Yoga & Pilates

Kundalini yoga

Kundalini yoga är vardagsyogan som du tar med dig överallt. Kundalini yoga är en dynamisk yogaform med hundratals olika pass att välja mellan. Oftast lätta rörelser ( annars får du alternativ ) och andningsövningar, som alla kan göra.  De flesta kroppsställningarna är relativt lätta att utföra. Nästan alla människor kan göra övningarna även om man är lite äldre eller inte har tränat på länge. Du behöver inte vara vig eller i fysisk toppform för att kunna göra kundalini yoga. I de flesta övningarna kombineras rörelser med kraftfull andning, därför brukar man kalla detta för en aktiv och dynamisk yogaform.

Schema

Indisk yoga

Stärkande skön yoga med en känsla av äkthet. Passet sker mest på engelska. Passet börjar alltid med andningsövningar. Inga förkunskaper krävs. Kom och lär dig. Vi anpassar yogan efter dig oavsett om du är nybörjare eller en van yogi.

Schema

Yinyoga

Yin yogan är en lugn inåtgående och tyst meditativ form av yoga där man i första hand påverkar yindelarna i kroppen, såsom bindväv, leder och ligament. Yogan utförs med avslappnade muskler och positioner hålls under ca 2-3 minuter med en lugn medveten andning för att fokusera sinnet och öppna kroppen. Nybörjare som van yogis går med fördel på detta pass.

Schema

Global yoga

Global Yoga är en utvecklande personlig yogaform anpassad till 2000-talets människa, där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Tekniker från både öst och väst blandas i yogaklasser med precision och flöde. Vi jobbar med flöde samt stillhet i positionerna.

Schema

Medi yoga

Medi yoga är en terapeutisk och väldigt lugn yogaform som utgår från klassisk Kundalini yoga med inslag av ayurveda och traditionell kinesisk medicin. Mediyogan har utvecklats i Sverige på Institutet för Medicinsk Yoga (IMY). Den centrala komponenten är att skapa fullständig balans på alla plan, fysiskt, mentalt och emotionellt, genom att avlägsna inre konflikter, blockeringar, stopp och hinder för ett fritt energiflöde. För många innebär det genom att träna yoga att man ökar självkänslan, ökar sin intuition och kommer till klarhet. Vanligt är det att också få ökad energi och en djupare sömn. Medi yogan innefattar ett hundratal olika pass. Yogapassen består av rörelser som kombineras med andningsteknik och djupverkande meditation för att skapa specifika terapeutiska effekter. Den är inte fysiskt krävande och inte heller pulshöjande. Alla övningar utförs alltid med utgångspunkt utifrån individens förmåga och kapacitet. Tips! Ta på dig mjuka och gärna varma kläder om du har lätt att frysa. Undvik att äta en stor måltid 2 timmar innan passet.

Schema

Pilates

Joseph Pilates kallade sin träningsform Contrology – kroppskontroll och det handlar om bålstabilitetsträning. Du tränar koncentrerat på din egen nivå, för att hitta ditt Power House, dvs mage, rygg och bäckenbotten. Vi tränar i lugnt tempo och använder olika redskap och alltid kroppens egna: armar och ben! Tillsammans ger vi varandra energi och orkar litet till. Styrkeövningar som fokuserar på bålen. Vi arbetar koncentrerat på att stärka bålen samtidigt som armar, axlar och ben får sin beskärda del. Träningen sker med egen kroppsvikt i grupp på speciella mjuka mattor. Ibland kan redskap användas så som gummiband eller en så kallad pilatescirkel.

Schema

Hos oss hittar ni märken som

Women's Training

Bli medlem

Ta del av förmånerna med att träna med oss.

Ready to get moving?


Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi er så snart vi kan

Obligatorisk